Ексклюзиви
неділя, 25 березня 2007 16:47

У Білій Церкві одяг удвічі дешевший

21-річна киянка Тетяна Кириєнко за кілька місяців має народити дитину. Старий одяг став на неї замалим, довелося підбирати інший.

— У київських магазинах ціни зависокі. Я лише дивилася та мріяла про ті речі, — каже Тетяна. — У "Навігаторі" на площі Слави купила на зиму теплі бриджі за 220 гривень! А вони за два тижні протерлися.

До Білої Церкви Київської області Тетяна з чоловіком приїхали до її батьків. Зайшли до Центрального торгового центру. У магазинчику на третьому поверсі натрапили на одяг для вагітних. Ціни були вдвічі нижчими, ніж у столиці. Увесь товар — українського виробництва, з натуральних тканин. Жінка купила чорні котонові бриджі з вишивкою за 120 грн. Штани там можна придбати від 80 грн. Легка коричнева кофтина обійшлася в 100 грн.

Бриджі за 220 гривень за два тижні протерлися

— У "Навігаторі" схожа коштувала 230 гривень, — розповідає Кириєнко. — До штанців я підібрала піджак, у якому по боках ушиті блискавки. Такий можна носити аж до пологів. Він був найдорожчим у магазині — 200 гривень. Ми набрали одягу на 400 гривень, і нам скинули двадцять.

До Білої Церкви від станцій метро Вокзальна, Палац Україна та Либідська їздять маршрутки. Квиток в один бік коштує 10 грн. Кінцева зупинка — біля торгового центру.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві одяг удвічі дешевший». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути