Ексклюзиви
неділя, 03 червня 2007 18:57

Сукні-парашути продають за 300 гривень

17-річна львів"янка Олеся Кугук на випускний купила американську сукню за 170 грн. Плаття атласне, шоколадного кольору. На грудях неглибокий заокруглений виріз із воланом. На заниженій талії — широка стрічка. Спідниця шита із двох шарів, нижній зібраний у дрібні складки, верхній — "хвилькою".

— Зайшла  на Краківському ринку в бутик купити парасолю. Дивлюся, в кутку сукня висить. Продавщиці плаття передали родичі з Америки, а на неї тісне. Запропонувала поміряти. А та сукня як на мене шита! — радіє Олеся.

Кугук два тижні шукала випускне вбрання.

— Для худеньких дівчат — є на будь-який смак, а для повних знайти гарну сукню — проблема, — бідкається. — Продавці, як чують, що в мене 52-й розмір, одразу пропонують одяг для старших жінок. Мама порадила до кравчині піти, але в ательє вже не хотіли приймати замовлення. Казали, пізно.

На ринках випускні сукні коштують від 150 грн — із легкого шовку, шифону, зі вставками в горошок. Хіт сезону — сукні-парашути з глибоким вирізом на грудях та спині. Такі продають за 300–550 грн.

Зараз ви читаєте новину «Сукні-парашути продають за 300 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути