Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2007 15:25

Штукатурка висихає за півгодини

На початку жовтня в продажу з"являться штукатурки "Тріора" Дніпродзержинського підприємства "ЗІП". Воно виготовляє фарби, лаки, штукатурки і ґрунтовки під торговельними марками "Зебра" і "Тріора". Їх використовують для обробки стін зовні і всередині будинку. Покриття висихає і стає шершавим: у суміші є мармурові камінці.

— Ця штукатурка не боїться дощу, снігу. І не псується під дією пару, — каже технолог "ЗІП" Дмитро Білоус, 29 років. — Суміш залишається пластичною півгодини після нанесення. Потім схоплюється.

Перед штукатуренням треба вирівняти стіну, зашпаклювати тріщини й нанести фарбу-ґрунт, — радить Білоус. — Штукатурити можна вже за шість годин. Суміш наносять шпателем із пластиковою лопаткою. Товщина шару — 1,5–2,5 мм. Штукатурка має добре схопитися до стіни. Тому, наприклад, вішати картину можна лише за три тижні.

Нові штукатурки продаватимуть у пластикових відрах по 20 кг. Їх можна колорувати у 123 відтінки. Відро штукатурки "короїд" коштує 175 грн. З крупнішими камінцями — "баранець" — на 3 грн дорожча.

Зараз ви читаєте новину «Штукатурка висихає за півгодини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути