неділя, 05 серпня 2007 18:18

Просвердлити дірку для карнизу коштує 40 гривень

"Перед новим навчальним роком я вирішили змінити одну квартиру на іншу, — розповідає студентка 5 курсу КПІНаталка Олексій, 24 роки. — На новій усі стіни бетонні. В них не можна вбити жодного цвяшка".

Дівчині треба було повісити в кімнаті та кухні карнизи, полички в ванній та систему з вірьовками для сушки білизни на балконі.

Уранці вона пожалілися вахтерці під"їзду на "непробивні" стіни й поцікавилися, чи не знає та якогось майстра, який зміг би за гроші просвердлити дірки. Жінка порадила дівчині купити газету "Авізо" й запросити спеціаліста, який виконає цю роботу.

— Спочатку я зателефонувала за оголошенням із заголовком "Комплексний ремонт", — розказує Наталка. — Там пообіцяли повісити карниз за 60 гривень.

Ольга набрала номер телефону об"яви із заголовком "Навешиваю все". Там один карниз коштував 55 грн. У фірмі "Домашній майстер" сказали, що за таку роботу візьмуть 40.

Кожна поличка дівчині обійшлася у 30 грн. За пристрій для сушки білизни взяли 55.

Зараз ви читаєте новину «Просвердлити дірку для карнизу коштує 40 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути