четвер, 10 травня 2007 18:38

Програма не працюватиме за межами кімнати

Віднедавна тайванська компанія "Ейсер" ставить на свої ноутбуки майкрософтівську операційну систему "Windows Vista". Вона швидше шукає і впорядковує інформацію, ніж її попередниця — "Windows ХР". Редагувати звукові та відеофайли з новою системою теж простіше.

— Ноутбуки "Ейсер" оснащуються також протиударною технологією "DASP+". Вона захищає жорсткий диск від пошкоджень. А ще дає можливість захистити лептоп від крадіжки, — розповідає менеджер із продажів продукції "Ейсер" в Україні та Білорусі Андрій Букрєєв, 32 роки.

Програму "DASP+" встановлює виробник. У лептопі є датчик руху. Якщо комп"ютер виносять із кімнати, де працює господар, датчик блокує доступ до програм. Розблокувати можна, тільки знаючи пароль.

У Києві ноутбуки "Ейсер" продають торговельні мережі "Сity.com", "Юнітрейд", "Діавест", "Гігабайт", "Фокстрот". Найдешевший ноутбук цієї фірми коштує близько 3 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Програма не працюватиме за межами кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути