понеділок, 24 червня 2019 00:26

Під інфрачервону теплу підлогу не потрібна стяжка

Автор: WWW.EKOPOL.COM.UA
  Електрична підлога підходить для будь-якого покриття — паркету, ковроліну, плитки
Електрична підлога підходить для будь-якого покриття — паркету, ковроліну, плитки

— Утеплив собі підлогу в кухні, ванній і лоджії інфра­чер­воною плівкою. Робив усе влітку: так вийшло чимало зекономити. У ванній стелили мені під плитку, у кухні й лоджії — під ламінат. Служить уже майже 2 роки — нічого не здувається, обидва покриття досі, як нові, — розповідає 35-річний Віктор Гриневич із Кривого Рогу.

Коли на вулиці –10°C, то в лоджії близько +18°C.

— І ногам комфортно, і всьому тілу. Можна не взуватися й не натягати куртку, щоб вийти на пару хвилин покурити. Ні батарей, ні килимів у мене в тих кімнатах немає — без проблем ходимо на босу ногу. Дружина в мене мерзлячка, та навіть їй тепло й комфортно.

— Інфрачервоною плівкою можна втеплити будь-яке приміщення. Є там батареї чи немає — неважливо. Достатньо застелити плівкою 60–80% загальної площі приміщення. Тоді її потужності буде достатньо, щоб прогріти повітря до 35 градусів і не використовувати додаткових джерел тепла, — каже Гліб Прохоров, директор компанії "Екопол Україна".

Стелити інфрачервону плівку можна не лише на підлогу, а й на будь-які інші поверхні. Приміром, на стіну, стелю чи колони.

— Плівка прогріває предмети, що знаходяться в приміщенні. Тепло від них поширюється в повітря. Так прогрівається вся кімната. Тепло зосереджується в тій зоні, де перебуває людина, і марно не витрачається.

Температуру прогрівання можна виставляти на кожну кімнату окремо. Для цього передбачений терморегулятор. Завдяки йому можна більше прогрівати ті приміщення, де мешканці постійно перебувають, і меншу температуру виставляти там, куди заходять рідко.

— Утеплена плівкою підлога нічим не відрізняється від звичайної. Зайвої уваги не привертає. Сама плівка за товщиною не перевищує 0,5 мм. Стелити її можна без бетонної стяжки. Покриття підійде будь-яке: від лінолеуму до паркету.

Води плівка не боїться. Отруйних парів не виділяє й повітря не пересушує. На опаленні дозволяє економити до 30–40%.

— Офіційна гарантія на плівку дається 15–20 ро­ків. Та, якщо правильно встановити, служити така система обігріву буде значно довше. У середньому — 40–50 років.

Замовити теплу підлогу можна на сайті ekopol.com.ua або за тел.: 0(97) 360 50 03, 0(73) 360 50 03, 0(50) 360 50 03.

Зараз ви читаєте новину «Під інфрачервону теплу підлогу не потрібна стяжка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути