середа, 21 листопада 2007 17:49

Обігрівач "Поляріс" має сушарку для рушників

У столичних "Фокстротах" цієї осені з"явилися масляні обігрівачі американської компанії "Поляріс" із сушаркою для рушників. Вона кріпиться на ребра радіатора. На ній можна підсушити одяг чи мокре взуття. Головне — не накривати прилад повністю, щоб залишався доступ повітря до спіралі обігрівача.

— Сушарку зроблено із міцного пластику, — розповідає продавець "Фокстроту" на Петрівці Володимир Шевцов, 20 років. — Ребра радіатора не надто нагріваються, тож пластик не поплавиться.

Фірма пропонує декілька обігрівачів із сушаркою. Усі вони мають регульований термостат і захист від перегріву. Найдешевший прилад на сім ребер потужністю 1,5 кВт у "Фокстроті" коштує 425 грн. Обігрівач на дев"ять ребер із рідкокристалічним дисплеєм і таймером на 43 грн дорожчий і потужніший на 500 Вт. Такий має функцію підтримання в приміщенні температури, яку виставив господар. Потужність нагріву на ньому виставляється за допомогою кнопок біля дисплея. Ця інформація фіксується на екрані.

Зараз ви читаєте новину «Обігрівач "Поляріс" має сушарку для рушників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути