Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2007 15:57

Новорічна куля гортає фотографії

В американському інтернет-магазині "Амазон" продають новорічні кулі з кольоровим екраном та USB-виходом. Ялинкова прикраса має 8 Мб внутрішньої пам"яті. Туди завантажують фотографії. Іграшку можна увімкнути, вона сама гортатиме знімки. Такі кулі червоного та зеленого кольорів коштують $50.

У київських магазинах продають фоторамки, що теж можуть демонструвати фотокартки. У рамку потрібно перенести цифрові знімки з комп"ютера.

До Нового року магазини "Ельдорадо" завезли китайські іграшки, що працюють від комп"ютера через USB-дріт. Є прозорі ялинки та сніговики, що світяться на столі. На зелених пластикових ялинках горять невеличкі гірлянди. У музичного Діда Мороза є дві мелодії. Коли іграшку підключають до комп"ютера, вона виконує їх, ритмічно стукаючи по барабанах. А у прозорій кулі спалахує вогонь-блискавка.

— Такі USB-іграшки купують для офісів — собі або бізнес-партнерам, — розповідає 22-річний Богдан Мигун із магазину "Ельдорадо" на Петрівці. — Найбільше беруть музичних Дідів Морозів та кулі з блискавками.

Найдешевше коштують прозора USB-ялинка та сніговик. Їх продають по 69 грн. Музичний Дід Мороз обійдеться в 99 грн, а плазмова куля — у 119.

Зараз ви читаєте новину «Новорічна куля гортає фотографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути