Ексклюзиви
середа, 21 травня 2008 17:01

Новий одяг у "Зару" завозитимуть двічі на тиждень

На столичному Хрещатику, 23 іспанський бренд "Зара" відкрив фірмовий магазин жіночого, чоловічого, дитячого одягу та взуття.

Для магазинів "Зара" орендує історичні будівлі. Київський магазин збудували в 1950-х, приміщення оздоблене мармуром, дзеркалами і ліпниною.

Стелажі з одягом розміщені на трьох поверхах. На кожному є вбиральні.

— Уперше купила одяг цієї торговельної марки у Греції — трикотажну та ангорову кофтиночки за 10 євро кожна, — розповідає киянка Олена Параваткіна, 29 років. — У будапештському магазині джинси із останньої колекції придбала за 30 євро. Чекала два роки на відкриття магазину в Києві, але коли побачила ціни, розхотілося щось купувати.

На літо модельєри "Зари" пошили одяг у стилі 1950–1970-х. Він переважно з натуральних тканин. Є класичні костюми, сукні-футляри, строгі блузи, квітчасті шифонові туніки і шовкові плаття. Шовкові квітчасті блузи летючого крою коштують від 350 грн, строкаті спідниці — від 450, сукні — 500.

Трикотажні спортивні майки з молодіжної колекції продають від 40 грн. Костюмчики для немовлят — від 150.

— Встановлюємо ціни залежно від ринку країни, в якій розташоване представництво, — каже представник "Зари" Хесус Ечеваррія. — Тому ціни у Києві вищі, ніж у Франції. Постійних знижок не обіцяємо.

Одяг шиють в Іспанії, Португалії та Марокко. Взуття та аксесуари виробництва Китаю та Індії. Нові моделі завозитимуть двічі на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Новий одяг у "Зару" завозитимуть двічі на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути