Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2008 15:23

Нові "Кенони" з"являться у квітні

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Олександр Ломоносов з українського представництва ”Кенон” під час презентації показує новий тонкий фотоапарат ”Кенон Діджитал IXUS 80IS”. Вони бувають сріблястого, карамельного, шоколадного і рожевого кольорів
Олександр Ломоносов з українського представництва ”Кенон” під час презентації показує новий тонкий фотоапарат ”Кенон Діджитал IXUS 80IS”. Вони бувають сріблястого, карамельного, шоколадного і рожевого кольорів

Навесні в магазинах мають з"явитися любительські фотоапарати "Кенон". Японці оновили п"ять непрофесійних моделей. Перед продажем компанія "Кенон" в Україні презентувала новинки.

Фотоапарати з камерами на 7–8 мегапікселів підключають напряму до принтера. Щоб друкувати знімки, не обов"язково переносити їх в комп"ютер. Усі новинки мають технологію розпізнавання облич і датчики руху — фото, зроблене на ходу, буде чітким.

Відвідувачів презентації зацікавив дзеркальний фотоапарат "EOS 450D" на 12 мегапікселів. Він знімає 3,5 кадра за секунду.  Вважається любительським, але має функції професійного. Наприклад, режим "Live View" ("реальний погляд") для зйомки під незручним кутом, зі штатива. Раніше його використовували лише у професійних фотоапаратах.

— Нова колекція з"явиться з квітня, — каже представниця компанії-виробника Людмила Воронова, 33 роки. — Вона замінить попередню серію, яку в Україну більше не завозитимуть.

Скільки коштуватимуть нові фотоапарати, в "Кеноні" не знають. Припускають, що будуть трохи дорожчими. Нині найдешевший "Кенон А460" продають за 729 грн. Найдорожче обійдеться дзеркальна камера "Кенон EOS 400D" — 3 641 грн.


Які моделі прийдуть на зміну


 Старі моделі Нові моделі 
 DIGITAL IXUS 70  DIGITAL IXUS 80IS
 PowerShot A 460  PowerShot A 470
 PowerShot A 560  PowerShot A 580
 PowerShot A 570IS  PowerShot A 590IS
 EOS 400D  EOS 450D
Зараз ви читаєте новину «Нові "Кенони" з"являться у квітні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути