Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 15:40

Найтонший ноутбук важить 1,3 кілограма

Американська компанія "Ейпл" зробила лептоп завтовшки 19 мм. А в найтоншому місці ця величина становить 4 мм. Уперше "МакБук Ейр"показали минулого тижня під час виставки "Макворлд" в американському місті Сан-Франциско.

Ноутбук в алюмінієвому корпусі має 13-дюймовий дисплей. Спеціально для цієї моделі компанія "Інтел" розробила компактний двоядерний процесор із частотою 1,6 Ггц. Новинка має 80 Гб вбудованої пам"яті та 2 Гб оперативної. Для доступу в Інтернет використовують технологію Wi-Fi. Від акумулятора ноутбук працює 5 год.

"МакБук Ейр" має клавіатуру з підсвіткою. Сенсорним маніпулятором можна збільшувати зображення і перегортати фотографії. Вбудовану веб-камеру використовують для проведення відео-конференцій.

— Із ноутбуками люди часто працюють у дорозі, — каже продакт-менеджер компанії "Ейпл" в Україні Олексій Дубов, 35 років. — Цей лептоп важить 1,3 кілограма.

Новий ноутбук зробили таким тонким, що розробникам довелося відмовитися від ніші для компакт-диску. Для запису на СD слід купувати зовнішній оптичний привід "МакБук Ейр Супердрайв".

В Україні такий ноутбук має з"явитися навесні. Він коштуватиме $2,5 тис.

Зараз ви читаєте новину «Найтонший ноутбук важить 1,3 кілограма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути