понеділок, 03 грудня 2007 18:09

На Петрівці відкрили найбільший "ГігаБайт"

1 грудня на столичному Московському пр-ті, 6 відкрили салон комп"ютерної техніки "ГігаБайт". Магазин площею 850 кв. м найбільший у мережі.

— На Петрівці в нас є невелика крамниця "ГігаБайт", за 200 метрів від цього салону. Її поки що не закриватимемо, — каже Дмитро Щур, 26 років, із компанії "Компас", якій належить мережа "ГігаБайт". — Багато киян купували там комп"ютерну техніку й ітимуть в ту крамницю за звичкою. А у великий салон прийдуть нові покупці.

Магазин мав відкритися о 10.00. Однак перші відвідувачі потрапили до зали тільки через півгодини. За цей час до крамниці підійшли майже 30 покупців.

У суботу біля виходу з метро Петрівка роздавали запрошення до нового магазину. За ними до 10 грудня розігруватимуть подарунки: ручки, футболки, візитниці, килимки для мишок, навушники, колонки, принтери, домашні кінотеатри. Треба заповнити анкету й обміняти її біля каси на скретч-картку. Назва подарунка написана під стрічкою, що стирається.

До 10 грудня також діє 10% знижка на товари.

— Невеликі виграші можна видавати відразу, — пояснює касирці керуючий "ГігаБайту" Олег Рибочкін, 25 років. — А як хтось виграє щось із дорогої техніки, викликайте мене.

Через півгодини після відкриття салону в залі майже 50 покупців. Люди вибирають ноутбуки, колонки, клавіатуру, придивляються до комп"ютерів. Працівники "ГігаБайту" налаштовують "Геймерську зону": два комп"ютери з джойстиками та ігровими клавіатурами.

— Там можна буде перевірити якість ігор, — каже Олег Рибочкін. — Якщо покупець прийшов за ігровим комп"ютером, це допоможе йому вибрати ПК і комплектуючі.

Зараз ви читаєте новину «На Петрівці відкрили найбільший "ГігаБайт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути