Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2018 00:46

На електричну теплу підлогу дають 20 років гарантії

Автор: WWW.OKEYMASTER.RU
  Випромінюване електричною підлогою тепло піднімається знизу вгору. Завдяки цьому простір під стелею прогрівається менше
Випромінюване електричною підлогою тепло піднімається знизу вгору. Завдяки цьому простір під стелею прогрівається менше

— Встановили батькам у селі електричну теплу підлогу. Спершу вмикали при сильних морозах. Коли ціна на газ укотре підвищилася, вирішили переважно за рахунок теплої підлоги прогрівати оселю. Виходить справді дешевше. Причому від підлоги в хаті навіть тепліше, ніж від газового котла. Його батьки тепер вмикають, щоб система не замерзала, — каже 41-річний Павло Зінченко з Кривого Рогу.

— Електрична тепла підлога споживає електрики не більше за звичайну лампочку розжарювання. Максимально — до 300 ват. Це набагато менше, ніж споживають побутові прилади. Приміром, електрочайник у середньому потребує 2000 ват, — каже майстер монтажу електричних систем підігріву підлоги 43-річний Данило Лук'яненко з Херсону.

Використання електричної теплої підлоги як основного джерела тепла обходиться дешевше за традиційне радіаторне опалення. Зекономити з такою системою можна у 8–10 разів. Приміщення при цьому буде повноцінно прогріватися, й потреби у додаткових джерелах тепла не виникне.

— На відміну від радіаторного опалення, електрична тепла підлога забезпечує раціональніше прогрівання. Випромінюване тепло піднімається знизу вгору. Завдяки цьому простір під стелею прогрівається менше. Тепло зосереджується безпосередньо в тій зоні, де перебуває людина.

Електрична тепла підлога налаштовується відповідно до потреб мешканців. Для цього у кожній кімнаті встановлюють окремий теплорегулятор. Дозволяє прогрівати приміщення до температури, яка є комфортною.

— Підлогове покриття підходить будь-яке. Це плитка, паркетна дошка, лінолеум, навіть ковролін. Жодний із цих матеріалів електрична підлога не зіпсує.

Гарантія на таку систему становить у середньому 20 років. Причому це не значить, що надалі вона зламається. Насправді може служити півстоліття або навіть довше.

Зараз ви читаєте новину «На електричну теплу підлогу дають 20 років гарантії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути