Ексклюзиви
понеділок, 19 листопада 2007 15:41

Монтажний клей не боїться дощу

Цього року українське підприємство "Полімер-лак" розпочало виробництво монтажних клеїв, акрилових і силіконових герметичних сумішей "Лакресіл". Їх продають у металевих тубах під пістолет або упаковці з фольги.

Монтажним клеєм "Круче гвоздей" можна клеїти матеріали до бетонних, кам"яних, дерев"яних і поштукатурених поверхонь при температурі від +5 до +40 градусів. Треба нанести клей на поверхню і притиснути частини на кілька секунд. Користуватися річчю можна наступного дня.

— Клей "Круче гвоздей" виготовляють із акрилової суміші німецького концерну "Вакер Кхеміел", — розповідає менеджер "Полімер-лаку" Сергій Кравчук, 40 років. — Він без запаху, бо не містить розчинників. Наш монтажний клей не боїться вологи, тому його можна використовувати як у приміщенні, так і для зовнішніх робіт.

У столичній будівельній крамниці "Будмода" на вул. Верхній Вал, 2 клей "Круче гвоздей" почали продавати цього літа. Металевий тюбик на 280 мл під монтажний пістолет коштує 10 грн. Упаковки у фользі розраховані на 300 і 500 мл клею, але для його використання потрібен монтажний шприц. У крамниці кажуть, що клей у фользі поки що не отримували.

Зараз ви читаєте новину «Монтажний клей не боїться дощу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути