середа, 17 жовтня 2007 17:32

Мініатюрні станки купують дітям

Автор: фото: Сергій БУРКОВСЬКИЙ
  Консультант Володимир Бєляєв демонструє роботу мініатюрних верстатів із набору ”Унімат1-хобі” на осінній виставці ”Будівництво й архітектура-2007”
Консультант Володимир Бєляєв демонструє роботу мініатюрних верстатів із набору ”Унімат1-хобі” на осінній виставці ”Будівництво й архітектура-2007”

У кварталі "Дім і затишок" столичного торговельного центру "Метроград" продають невеликі токарні та фрезерувальні верстати. Їх роблять у Австрії. Поряд виставили виготовлені на них дерев"яні іграшки.

Пристрій — з 30 см завдовжки. На ньому можна випиляти або виточити мініатюрну деталь з дерева, а потім відшліфувати.

— Наші верстати використовують моделісти, — розповідає консультант Володимир Бєляєв, 25 років. — Незамінні вони для архітекторів, які складають макети будівель. Останнім часом міні-верстати купують для дітей.

Для зовсім малої дитини Володимир радить придбати найпростіший набір "Унімат плеймат" на 4 станки. Він коштує 567 грн. Для старших можна взяти "Унімат1-бейсік" за 1944 грн. Набір "Унімат1-хобі" із шести верстатів коштує 2,6 тис. грн.

Верстати працюють від невеликого електродвигуна потужністю 30 Вт. До набору входять токарний та шліфувальний верстати, безпечна пилка-лобзик і дриль. Додано також докладну інструкцію і навчальний диск. Виробник дає гарантію п"ять років.

Зараз ви читаєте новину «Мініатюрні станки купують дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути