вівторок, 19 червня 2007 16:26

Кругла рамка коштуватиме від 80 гривень

36-річна киянка Галина Мордвінова захоплюється вишиванням картин. Подруга їй подарувала набір для вишивки: нитки, основа та картинка-схема з двома дельфінами. Над панно жінка працювала кілька місяців.

— Під цю вишивку треба круглу рамку десь 35 сантиметрів у діаметрі, — розповідає Галина. — На базарі та в крамницях пропонують квадратні й прямокутні. Але вони менші, ніж мені треба — найбільші, що я бачила — 30 на 30. А квадратна рамка має бути, усі 40 сантиметрів, щоб помістилася вишивка і залишилася відстань до рамки.

У відділі декору столичного гіпермаркету "Епіцентр" квадратну рамку потрібного розміру можна замовити. 40х40 см коштуватиме 62 грн. Її виготовлять за один день. Круглих там не роблять.

Подруга Мордвінової, Тетяна, торік замовляла оформлення під свою вишиту картину в столичній фірмі-майстерні "U.ART STUDIO". Рамка з паспарту (картон, який заповнює відстань між рамою і картинкою) коштували 100 грн. Замовлення з майстерні вона забрала через тиждень.

Кілька днів тому Галина зателефонувала в цю майстерню. Рамку для вишивки їй пообіцяли тільки на середину липня — зараз фірма має багато замовлень. Наперед треба залишити заставу — до 80% від вартості. Будь-яка рамка в "U.ART STUDIO" коштує від 80 грн.

Зараз ви читаєте новину «Кругла рамка коштуватиме від 80 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути