пʼятниця, 14 грудня 2007 14:45

Кольорові рукавички носять під діловий костюм

У столичному центрі розвитку моди на вул. Артема відбувся показ колекції "Манія" київської дизайнерки Світлани Нікітчиної, 39 років. Моделі виходили на подіум 93 рази. Це майже вдвічі більше, ніж зазвичай показують майстри.

— Проводжу покази двічі на рік, — каже Світлана російською, — дивитись їх приходять в основному замовники. Після показу деякий час не продаємо одяг. Щоб клієнти змогли роздивитися  колекцію.

Ательє дизайнерки розташоване по вул. Саксаганського, 60б.

— Зараз мода на сірий, синій і чорний кольори, — продовжує Нікітчина, — я вирішила "розбавити" їх. До ділових костюмів додала довгі кольорові рукавички. Вони яскраві, але приглушених тонів. У таких перчатках жінка виглядатиме не надто серйозною.

Класичні спідниці дизайнерка пошила з кольорової, не "строгої" тканини. Майже всі піджаки — до лінії талії з рукавами три чверті. До них додається блуза з довгим рукавом. Рукавички облягають руку або дрібно призібрані по всій довжині.

Також є блузи, піджаки, светри та сукні з довжиною рукава три чверті.

— Прийшов час носити шляпи, — додає дизайнерка, — погляд жінки в такому головному уборі стає начебто з поволокою.

Взуття у колекції підбирали до одягу. Наприклад, ботільйони оздоблені хутряною опушкою, в тон шуби та сумки з хутра, але довжина хутра на них удвічі коротша.

Спідниці продають від 600 грн, зимові костюми й осінні пальта — від 1100. Двостороння куртка з хутра лисиці обійдеться в 6400 грн.

Зараз ви читаєте новину «Кольорові рукавички носять під діловий костюм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути