понеділок, 24 березня 2008 16:03

Кімнату школяра треба розділити на три частини

Меблярі радять розділяти кімнату школяра на три зони. Для навчання — зі столом, комп"ютером та книжковими полицями. Для відпочинку — де стоятимуть телевізор і музичний центр. Та зона для сну, в якій будуть розташовані шафа й ліжко. Розробники вважають, що так діти не відволікатимуться на зайві речі.

— Цього року ми розробили кімнату "Молодіжна Лофт", — розповідає Надія Присекіна, 27 років, керівник столичного салону "Снайт". — Хвиляста стіна-полиця відділяє робоче місце від спальної зони. Для меблів рекомендуємо обрати приглушений колір, що називається фіно-бронза. Він добре впишеться до будь-яких шпалер.

Можна вибрати білий дуб чи темніший шоколадний колір. Меблі за потрібними розмірами виготовляють упродовж трьох тижнів. Збирають за 2 год.

— Молодіжна кімната коштує 30 тисяч гривень, — пояснює Присекіна. — Робоча обійдеться у 10 700 гривень, спальна — у 16 тисяч, а ТБ-зона — у 3700 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Кімнату школяра треба розділити на три частини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути