понеділок, 26 листопада 2007 17:06

Французькі ваги запам"ятовують показники всієї сім"ї

Киянин Костянтин Ващенко, 37 років, купив дружині Марії напольні ваги французької фірми "Тефаль". Каже, Маша не хоче гладшати, слідкує за вагою і зважується щодня. У Ващенків були електронні ваги "Шохол". Їх придбали ще п"ять  років тому. Працювали справно, та останнім часом батарейки доводилося міняти ледь не щомісяця.

— Старі ваги я купував у крамничці на Шулявці, — розповідає Костянтин. — Тоді вони коштували майже 250 гривень. Гарантійний термін давно минув, а де відремонтувати навіть не знаю. Вирішив купити нові.

Ващенки поїхали у "Фокстрот" на Подолі. Марії сподобалися круглі тефалевські ваги з пластиковою платформою. На рідкокристалічному дисплеї висвічується вага.

— Їх часто купують люди, які займаються в спортзалі, — каже продавець "Фокстроту" Леся Близнюк, 24 роки. — Прилад запам"ятовує показники чотирьох людей. Він показує, скільки організм має м"язової ваги, жиру та води.

Перед зважуванням треба виставити свої дані: вік, стать і зріст у сантиметрах. Прилад сам визначає, чи відповідає вага людини її зросту. Прилад "запам"ятовує" особливості будови господарів і контролює, як змінюються показники. Коли людина втрачає жир і набирає м"язової маси, загорається зелене півколо індикатора в центрі. Жовте кружальце свідчитиме, що вага не змінилася. Малиновий індикатор попереджає, що людина почала гладшати.

За ваги Ващенки заплатили 452 грн. Прилад працює на пальчикових батареях.

Зараз ви читаєте новину «Французькі ваги запам"ятовують показники всієї сім"ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути