неділя, 06 травня 2007 16:40

Фарбу можна наносити на ржаву поверхню

Антикорозійну фарбу "Деко протекта 3 в 1" можна наносити на поржавілий метал. Таке покриття болгарсько-румунського об"єднання "Оргахім-Поліколор" недавно почали продавати в Україні. Виробники пропонують вісім кольорів фарби — від темного з ефектом кованого заліза до білого.

Фарба призупиняє ржавіння і зміцнює пошкоджений метал. Виробники пишуть, що повністю знімати іржу з поверхні не обов"язково. Хіба трохи зачистити металевою щіткою або "наждачкою" та знежирити.

Антикорозійна фарба добре розтікається і вирівнюється на вологій поверхні. Вона не липнутиме до рук уже за 10 годин після нанесення на поверхню. Повністю висихає за добу. Фарбу можна використовувати для водостічних труб, металевих дахів, сходів, перил і садових меблів.

— Наша компанія формує дилерську мережу, — розповідає заступник генерального директора українського представництва "Оргахім-Поліколор" Валерій Берча, 32 роки. — Зараз антикорозійну фарбу можна купити у мережі "METRO". Півлітрова баночка коштує приблизно 30 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Фарбу можна наносити на ржаву поверхню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути