Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2019 00:25

Електрична підлога допомагає зекономити на опаленні до 40 відсотків

Автор: www.ekopol.com.ua
  Електрична підлога підходить для будь-якого  покриття — ламінату, ковроліну, плитки
Електрична підлога підходить для будь-якого покриття — ламінату, ковроліну, плитки

— Ми зробили електричну підлогу на дачі. Там у нас хата була зі старою грубою, без газу. Вирішили, що котла не встановлюватимемо. Нині газ — це розкіш. Зійшлися з чоловіком на тому, що зробимо підлогу з електричним підігрівом. Цієї осені встановили. Тепер на дачі тепліше, ніж удома, — каже 54-річна Валентина Буян із Києва.

— Традиційне газове опалення прогріває приміщення нераціонально, — говорить Гліб Прохоров, спеціаліст компанії "Екопол Україна". — Тепло від радіаторів піднімається під стелю й прогрівається зона, якою людина не користується. Тепло марно витрачається. Електрична підлога не має таких недоліків.

За наявності електричної теп­лої підлоги температура повітря знижується в міру наближення до стелі. За рахунок цього створюються максимально комфортні для організму умови. Перевагою є можливість обирати температуру для кожної кімнати.

— Для цього передбачені терморегулятори. На кожну кімнату такий пристрій установлюють окремо. Це дозволяє більше прогрівати кімнату, в якій людина перебуває частіше. Ті ж, якими рідше користуються, гріють менше.

Електрична тепла підлога є одним із найекономніших видів опалення. Електроенергії така установка споживає не більше за звичайну лампочку. Максимум — 300 ват.

— Зекономити на опаленні з електричною теплою підлогою в середньому виходить на 30–40 відсотків. Це якщо обрати її основним джерелом тепла в оселі.

Повітря електрична підлога не пересушує. Служити може до 50 років і більше. Покриття до неї теж підходить будь-яке: від лінолеуму до паркету й ковроліну.

— Різновидів електричної теп­лої підлоги кілька. У нашій компанії всі є в наявності. Наразі пропонуємо клієнтам вигідну акцію — безкоштовно встановлюємо теплу підлогу в будь-якій точці країни.

Замовити можна на сайті ekopol.com.ua

або за тел.: 0(97) 360 50 03;

0(73) 360 50 03; 0(50) 360 50 03.

Зараз ви читаєте новину «Електрична підлога допомагає зекономити на опаленні до 40 відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути