Ексклюзиви
понеділок, 03 вересня 2007 16:55

"Дремел" дістане в найменшу шпарину

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Микола Чеботніков із ”Епіцентру” на Братиславській міняє насадку в шліфувально-гравіювальному приладі ”Дремел 300”
Микола Чеботніков із ”Епіцентру” на Братиславській міняє насадку в шліфувально-гравіювальному приладі ”Дремел 300”

У столичних крамницях продають шліфувально-гравіювальний апарат американської фірми "Дремел". Прилад важить 550 г. Його використовують для тонких робіт: різки, шліфування та свердління у важкодоступних місцях.

У комплекті до приладу — насадки для різки, шліфування, гравіювання і полірування. Його зручно використовувати там, де не пройде велике шліфувальне коло чи ніж "болгарки". З його допомогою можна прибрати залишки штукатурки в кутах або відпиляти шматочок дошки чи тонкого металу. Приставки до "Дремел" дозволяють просвердлити отвори під дроти у плитці чи наточити садовий інструмент.

— "Дремелом" часто користуються для гравіювання, чищення скла і ювелірних виробів, — розповідає 22-річний Микола Чеботніков зі столичного будівельного гіпермаркету "Епіцентр" на Братиславській, 11. — Прилад має п"ять швидкостей, які регулюються перемикачем.

Найдешевший "Дремел 300 JC" у "Епіцентрі" коштує 298 грн. До нього дають 25 насадок. Апарат із додатковим гнучким валом і 55 насадками "Дремел JF" коштує 418 грн. Продавець каже, що прилад із додатковим валом зручніший. Одягнувши вал, можна обробити поверхню навіть у малій шпарині.

Нещодавно американці рекламували шліфувально-гравіювальний прилад нового покоління "Дремел 400" з рідкокристалічним дисплеєм. Та в українських магазинах новинку поки що не продають.

Зараз ви читаєте новину «"Дремел" дістане в найменшу шпарину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути