середа, 12 березня 2008 16:12

До фоторамки чіпляють фігурку на магніті

42-річна киянка Наталія Кравченко після ремонту в кімнаті вирішила помістити фотографії у рамки з об"ємним малюнком. У магазинах такі продають з готовим оформленням: з мушлями, Пізанською вежею, пальмами на фоні морського краєвиду. Найдешевша коштує 45 грн. Подруга Наталії купила зелену рамку й підібрала під її колір метелика на липучці. Кравченко теж вирішила оформити сама.

У крамницях продають фігурки жуків, метеликів, коників, бабок, які кріпляться на магніті чи на прищіпці. Такі комахи коштують 6–10 грн.

— Фігурку з магнітом можна прикріпити тільки до рамки з металевими вставками, — каже Інна Степа, продавчиня магазину "Флоріна" біля столичного "Квадрату" на Лук"янівці. — До пластикової чи дерев"яної треба клеїти.

У донецькому магазині "Ельдорадо" на вул. Університетській покупцям пропонують цифрові фоторамки "Кодак" китайського або тайванського виробництва. У них можна зберігати не один знімок, а кілька цифрових фотоальбомів. Світлини тримають на флеш-карті. Із комп"ютера чи фотоапарата їх переносять у пристрій через USB-дріт.

Така рамка працює від мережі. Її можна повісити на стінку або поставити на стіл. Усередині вбудований рідкокристалічний екран. Від його розміру залежить вартість. Фоторамка із 7-дюймовим екраном коштує 839 грн, на 8 дюймів — 1029 грн, а на 9 — на 100 грн дорожче.

— На великому екрані найчіткіше зображення, — зазначає подавець-консультант. Він показує, як працює цифрова рамка. Знімки можна редагувати: збільшувати, копіювати. У фоторамку вбудовані динаміки для музики у форматі МP3. Є можливість дивитися кліпи.

Для перегляду фото встановлюють різні режими. Світлини можуть змінюватися швидко або повільно, бути розтягнутими на весь екран або обрамленими полями-відступами. Керують рамкою за допомогою дистанційного пульта або кнопок.

Зараз ви читаєте новину «До фоторамки чіпляють фігурку на магніті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути