понеділок, 05 березня 2007 17:34

Чернігівська ДАІ зробила московську трасу платною

За місяць-два до офіційного відкриття ділянки траси Е101 (Київ—Москва) від Кіптів до Вертіївки місцеві патрулі Державтоінспекції охоче пускали водіїв проїхатися недобудованою дорогою.

Аби випробувати нову ділянку траси, на якій подекуди ще стояли бульдозери й інша техніка, інспекторам ДАІ треба було заплатити 5 грн, розповідає Ярослав, водій із Києва. Тоді чернігівські обласні даїшники пропускають машини під "цеглину", усе ж рекомендуючи водіям їхати "обережніше".

Досвідчені шофери оцінили всі переваги нової дороги. На цій ділянці вона дворядна. Для заїзду та зупинок маршрутного транспорту відвели додаткові "кишені", Тепер рух по крайній правій смузі став набагато безпечнішим. Водії відзначають: асфальтне полотно таке рівне і якісне, що їзда стала монотонною, навіть присипляє увагу за кермом.

Ділянку траси від Кіптів до Вертіївки перекрили десь із півроку тому, а рух дозволили всередині січня. Серед водіїв поповзли нові чутки, що фрагмент цієї траси з часом можуть перетворити на автостраду. Невідомо лише, чому на такій добротній ділянці траси повсюди розставлені знаки обмеження швидкості до 70 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Чернігівська ДАІ зробила московську трасу платною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути