Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2008 15:34

Як самотужки зробити у гаражі полички для інструменту

Київський інженер Олександр Пантелєєв, 39 років, зробив у гаражі полички для інструменту. Бетонний бокс для автомобіля ВАЗ 2108 чоловік купив на початку минулого року. Полиць там не було, частину знаряддя Олександр зберігав у пластиковому чемодані, решта лежала на підлозі.

— Із кожним разом речей у гаражі ставало більше й більше, — розповідає Олександр. — Восени забрав із дачі лопати, граблі й обігрівач. Раніше все складав на балконі, а тепер завіз туди. Бачу, пора робити полицю, щоб гараж не став захаращеним.

У магазині Пантелєєв знайшов металеві накладні рейки для вбудованих меблів завдовжки 1,5 м. По них зроблені дірки, за які можна зачепити гачки полиці. Коштували 40 грн.

— Бетонні стіни в гаражі довбав перфоратором, — веде далі Олександр. — Рейки кріпив довгими болтами. А на них повісив п"ять залізних полиць завдовжки 70 сантиметрів.

Полиці Пантелєєву подарував приятель, який у 1980-х працював на радіозаводі. Там були металеві стелажі для продукції. Коли їх міняли на нові, один стелаж чоловік забрав собі.

На полицях у Пантелєєва розмістився весь інструмент. Ще лишилося місце для коробок із рибальським інвентарем.

Зараз ви читаєте новину «Як самотужки зробити у гаражі полички для інструменту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути