Осінній урожай врятує сушарка "Січ"

Восени часто виникає проблема, як зберегти врожай. Фрукти вимагають переробки, яка буває затратна. А овочі у великій кількості не завжди доцільно залишати в погребі, бо до весни не долежать.

Чудовий спосіб зберегти врожай — використовувати інфрачервону сушарку "Січ". Допоможе швидко заготовити продукти на зиму. Приємним доповненням стане можливість сушіння м'яса, риби та грибів. А приготувати суміші для компотів, супові й борщові набори, пастилу та цукати допоможе інфрачервона сушильна шафа "Січ" із нержавіючої сталі.

Завдяки приладу можна зберегти до 80–95% вітамінів і мінералів, на відміну від інших методів теплової обробки. Висушені інфрачервоним способом продукти достатньо 20 хв. розмочувати у воді, щоб вони відновили смак і аромат.

Сушарка "Січ" споживає мінімум енергії. Це вдвічі швидша сушка, ніж у пристроях із конвекційним принципом роботи. Така модель придатна для тривалого використання. Бо не має деталей, що зношуються чи вимагають заміни.

Сушарку можна замовити на сайті t-klio.dp.ua. У подарунок отримаєте біопродукт канадського виробництва Bio Septix для переробки відходів у вигрібних ямах.

За телефоном

0(67) 633 52 33 вас проконсультують і розкажуть про переваги та можливості приладу.

Зараз ви читаєте новину «Осінній урожай врятує сушарка "Січ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути