четвер, 15 листопада 2007 18:05

З"явилася заморожена овочева суміш із макаронами

Житомирська компанія "Рудь" випустила чотири види заморожених овочевих сумішей для смаження під торговою маркою "Шеф-кухар" — "Мексиканка", "Селянська страва", "Овочі з макаронами і грибами" та "Гавайська суміш". Вони тільки-но почали з"являтися у столичних магазинах.

— У суміші "Мексиканка" є перець, морква, квасоля, зелений горошок, кукурудза, селера та цибуля, — розповідає комерційний директор зі збуту та маркетингу Володимир Трокоз, 27 років. — "Гавайська суміш" для тих, хто любить овочево-рисові гарніри. До бланшированого рису, зеленого горошку, кукурудзи й перцю господині можуть додати м"ясо чи рибу, приправити страву спеціями.

Заморожена "Селянська страва" містить смажені скибочки картоплі, цибулю з морквою та шампіньйони. Новинка "Овочі з макаронами і грибами" схожа на італійську пасту. Крім макаронів, там є шампіньйони, помідори, капуста броколі, морква й цибуля-порей.

Зараз ви читаєте новину «З"явилася заморожена овочева суміш із макаронами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути