Понеділок, 02 квітня 2007 18:11

Желейний торт застигає за годину

Желейний торт можна приготувати за годину, вважає киянка Світлана Чеснакова, 27 років. У супермаркетах жінка купує вафельні формочки. Раніше вони були тільки круглі, а тепер продають і прямокутні. Крем Світлана готує з одного пакетика желе, склянки цукру, склянки сметани та 50 г вершкового масла. Складники треба підігріти на плиті так, щоб суміш не закипіла.

— Як цукор розтане, значить крем готовий, — каже Світлана.

Ним намащує вафлі. За годину крем застигає. У родині Чеснакових тортик називають "Желейний "Світлана".

Зараз ви читаєте новину «Желейний торт застигає за годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі