понеділок, 26 березня 2018 06:06

У салат із курячої печінки додають мариновані огірки

— Коли приймаю гостей, завжди готую салат із печінки. Він — ситний і дешевий, — каже 37-річна Маргарита ­Бондаренко з міста Біла Церква Київської області.

Миє 400 г курячої печінки і варить у підсоленій воді 15–20 хв. Викладає її на тарілку, щоб охолола. Варить й очищує п'ять яєць. Чистить дві морквини й одну цибулину. Моркву натирає на крупній тертці, цибулю дрібно нарізує кубиками. Обсмажує овочі до м'якості, знімає з вогню. Додає два пропущені через прес зубчики часнику. Перемішує і залишає охолонути. Печінку дрібно нарізує соломкою і викладає на широку тарілку.

— Щоб салат не був пісний, кожен шар змащую майонезом.

Потім кладе шар нарізаних тонкими кільцями чотири мариновані огірки. Накриває смаженою морквою з цибулею. Зверху — дрібно натерті яйця та шар майонезу. Ставить салат на 2 год. у холодильник, щоб поєдналися смаки інгредієнтів.

Зараз ви читаєте новину «У салат із курячої печінки додають мариновані огірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути