— Помідори дозрівають, треба з ними щось робити. Цьогоріч багато попсованих і підгнивших. Обрізатиму й готуватиму різноманітні приправи. Взимку їстимуть усі, — каже Олена Вознюк, 58 років, із Броварів на Київщині.
— Ось одна з улюблених, яку не треба варити. Беру з півкіло стиглих помідорів, 300 грамів часнику та 200 грамів червоного гіркого перцю. Перемелюю на м'ясорубці. Кидаю 100 грамів солі, 2 столові ложки цукру та 50 грамів хмелі-сунелі. Добре перемішую. Додаю 100 грамів чищених і подрібнених грецьких горіхів, 150 грамів соняшникової олії. Ще раз все добре перемішую. Розкладаю у скляні півлітрові банки. Зберігаю в холодильнику.
×
Коментарі