Ексклюзиви
Понеділок, 23 лютого 2015 00:45

У пиво наливають малиновий сироп

23-річний Микола Бандура проходив практику в польській волонтерській організації. Колеги навчили його готувати пивний глінтвейн — гжанець.

— Напій для справжніх хлопців. Винні глінтвейни — для дам, — каже. — ­Головне — брати хороше темне пиво і якісний мед.

В емальовану каструлю виливає літр темного пива. Розмішує, аби вийшов газ. Ставить на малий вогонь, але не доводить до кипіння. Додає 2 ст. л. гречаного меду, 10 гвоздик, дрібку кориці.

— Головний складник — малиновий сироп. Треба не більше склянки, — пояснює Микола. — Гжанець має чудовий аромат і стає солодкуватим. Розливаю в пивні бокали й подаю гарячим.

Зараз ви читаєте новину «У пиво наливають малиновий сироп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі