Середа, 09 квітня 2008 15:01

У коктейль додають ягоди журавлини

— Потрясний коктейль! Від одного келиха так вставляє! — ділиться 22-річна киянка Марина Гончаренко. — Я на день народження запросила лише дівчат. Купила по пляшці горілки, мартіні та швепсу. То половину спиртного наступного дня допивали.

Марина змішала у трилітровій банці однакову кількість горілки, мартіні та газованого журавлиннового швепсу. Додала дрібні шматочки льоду і кілька хвилин збивала усе міксером.

— Це для того, щоб гази швидше зі швепсу вийшли, — пояснює Гончаренко. Її нігті та волосся пофарбовані у чорне. — Розлила коктейль по келихах, а на дно опустила по кілька ягід журавлини.

Зараз ви читаєте новину «У коктейль додають ягоди журавлини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода