Ексклюзиви
понеділок, 16 квітня 2007 15:51

У коктейль додають кілька крапель гранатового сиропу

У ресторані "Мандарин" на вул. Набережно-Хрещатицькій у Києві з"явився новий коктейль — "Весна в Мандарині".

— Слов"яни навесні готують настоянку на березових бруньках, скандинави — на молодих соснових пагонах, японці — на зеленій цибулі, — розповідає 28-річний Іван, бармен ресторану. — Для коктейлю "Весна в Мандарині" ми змішуємо 50 грамів горілки, 30 грамів червоного вермуту, невелику склянку спрайту, 50 грамів апельсинового соку та кілька крапель гренадину. Це дуже густий червоний сироп із гранату. Усі складники змішують і додають лід. Коктейль коштує 30 грн.

Зараз ви читаєте новину «У коктейль додають кілька крапель гранатового сиропу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути