понеділок, 11 березня 2019 06:10

Телеканал "Україна" оголошує набір на кулінарне шоу

Телеканал "Україна" оголошує набір на нове телешоу. За звання кращого кулінара змагатимуться свекруха і невістка. Переможниця отримає винагороду в 10 тисяч гривень.

Взяти участь запрошують реальні сім'ї, які прагнуть нових цікавих вражень, справжньої пригоди і хочуть приємно провести час.

Якщо ви свекруха і мрієте, щоб ваш син був оточений турботою і ласкою, хочете навчити готувати свою невістку, — маєте шанс долучити її до курсу гарної господині та передати власний досвід. А якщо ви невістка, у вас є унікальна можливість довести свек­русі, що гідні бути дружиною для її сина.

Нарешті ваша сім'я об'єднається на одній кухні, щоб розставити всі крапки над "і" та отримати цінні подарунки. В нашому проекті свекрухи перевірять на хазяйновитість невісток. А ті доведуть, що їхні чоловіки смачно нагодовані й гарно доглянуті.

У змаганнях участь беруть дружина, чоловік та його мама. На переможця чекають 10 тис. гривень і чудова побутова техніка.

Для запису на проект ­звертатись за телефоном 0(95) 288 56 84, Анна Геннадіївна

Зараз ви читаєте новину «Телеканал "Україна" оголошує набір на кулінарне шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути