— Якщо хтось не любить шампанського, раджу приготувати коктейль "Бризки шампанського", — каже киянка Лілія Степанищенко, 30 років. — Виглядає ефектно і святково, як "шипучка".
Для коктейлю Лілія купує пляшку білого напівсолодкого вина й содову.
— Вино можна брати хто яке любить, — додає. — Солодке розводять водою, і коктейль виходить ледь солодкуватим.
Каже, якщо не знаходить у продажу содової, купує мінеральну воду.
— Але газована вода має бути нейтральною за смаком, аби не перебивати властивостей вина.
Степанищенко наливає півкелиха вина і доливає його газованою водою. Обережно розмішує коктейль половинкою кружальця лимона. Додає кілька кубиків льоду.
×
Коментарі