Ексклюзиви
понеділок, 09 квітня 2018 06:21

Салат "Мисливський" дозріває три години

— У свій "Мисливський" салат кришу м'ясо і гриби. Виходить такий ситний, що можна подавати лише його, — каже Світлана Грищук, 46 років, із міста Пирятин Полтавської області.

Варить 250 г курячого філе, дві картоплини, морквину та три яйця. Охолоджує. Яйця, картоплю, моркву, м'ясо й 150 г маринованих огірків кришить кубиками. Тре на крупній тертці 200 г сиру. Викладає салат шарами на великій тарілці. Кожен змащує майонезом. Спочатку — картоплю, курятину, яйця з морквою, огірки і гриби. Зверху посипає сиром. Ставить на 3 год. у холодильник.

— За цей час він дозріє і продукти обміняються ароматами.

Зараз ви читаєте новину «Салат "Мисливський" дозріває три години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути