Середа, 15 жовтня 2008 15:41

Раздан розламується надвоє

У столичних супермаркетах "Сільпо" в продажу з"явився хліб гірських довгожителів — раздан. Виготовляє його київська фірма "Круїз" із борошна, солі, води, дріжджів, цукру та сухого молока.

— Хліб пухкий і нагадує домашній, — ділиться киянка Євгенія, 27 років. — В упаковці два спечені разом хлібці. Вони легко розламуються навпіл. Особливо раздан смакує із супчиком.

У хлібині — 400 г. Коштує вона понад 4 грн.

Зараз ви читаєте новину «Раздан розламується надвоє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода