понеділок, 02 квітня 2018 05:51

Рослинно-вершкова суміш ідеально підходить для випічки

Автор: WWW.AIKIDO-MARIEL.RU
  Тісто на основі рослинно-­вершкової суміші не потребує багато борошна, ­виходить ­розпушене, пишне  та м’яке. ­Випічка ­надовго залишається ­свіжою
Тісто на основі рослинно-­вершкової суміші не потребує багато борошна, ­виходить ­розпушене, пишне та м’яке. ­Випічка ­надовго залишається ­свіжою

Світ навколо нас постійно оновлюється, змінюються споживчі звички й відповідно у магазинах з'являються нові продукти. В очікуванні смачного Великодня ми спробуємо обрати, на чому краще випікати — на вершковому маслі, маргарині чи на новому продукті — рослинно-вершковій суміші.

Вершкове масло — улюб­лений із дитинства продукт. Але не кожна випічка вийде з ним добра. Часто його необхідно змішувати з олією, і результат не завжди буде ідеальний. До того ж ціна на справжнє вершкове масло "кусається". Пачка коштує майже 40 гривень, а дешеве масло по 20–25 гривень є фальшивкою невідомого походження.

Маргарин прийшов до нас із старих бідних часів, коли людей треба було нагодувати дешево. Його виробляють за старими технологіями. У результаті в продукті виникає висока кількість небезпечних транс­жирів. Їхній рівень може перевищувати дозволену норму більш як утричі. До того ж маргарин має неапетитний смак і запах, що впливає на якість страви.

Рослинно-вершкова суміш прийшла до нас із Європи. Уже багато років європейці обирають її як дієтичний продукт із низьким рівнем холестерину. До того ж суміш ідеально підходить для випічки. Завдяки маслу в її складі, випічка має ніжний вершковий смак, а завдяки олії тісто буде м'яке, пухке. Випічка надовго залишається свіжою. Рівень трансжирів у рослинно-вершковій суміші контролюють відповідно до вимог законодавства.

Рослинно-вершкову суміш рекомендують для приготування страв, згідно з дослідженнями Одеської національної академії харчових технологій у листопаді 2017 року. Вони підтвердили, що тісто на її основі не потребує багато борошна, виходить розпушене, пишне та м'яке. Щодо випічки, то вона буде добре пропечена, пухка, насиченого золотистого кольору. З яскраво вираженим ароматом і приємним вершковим присмаком.

Найкращим вибором для випічки, і взагалі для приготування страв, буде смачна й безпечна рослинно-вершкова суміш з ідеальною пропорцією олії та вершкового масла у складі. Таке тісто неодмінно гарантує відмінний результат!

Смачного вам Великодня!

Зараз ви читаєте новину «Рослинно-вершкова суміш ідеально підходить для випічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути