четвер, 06 січня 2022 09:34

Плавлений сир посилює смак супу

— Сирний суп ніколи не набридає. Маю кілька перевірених рецептів, — каже 38‑річна Оксана Демірова із Чернігова.

— Для італійського відварюю 100 грамів цвітної капусти, морквину, цибулину та дві картоплини. У блендері збиваю в пюре. В 600 мілілітрів киплячого курячого бульйону додаю чотири столові ложки плавленого сиру. Злегка збиваю суп вінчиком до однорідності та поєдную з подрібненими овочами. Готую 10 хвилин і знімаю з вогню. Перед подачею посипаю 100 грамами тертого пармезану. Такий суп добре смакує з багетом.

За голландським рецептом в страву додають свіжі яйця та два види сиру. Суп має насичений смак та аромат.

Збиваю до однорідності троє яєць, чотири столові ложки жирних вершків та по 100 грамів натертого на дрібній тертці твердого й плавленого сиру. Доводжу до кипіння 750 мілілітрів курячого бульйону та поступово вводжу яєчну суміш. Настоюю під кришкою 15 хвилин. Готову страву подаю, посипавши дрібкою петрушки та прикрасивши двома половинками вареного яйця.

Зараз ви читаєте новину «Плавлений сир посилює смак супу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути