Понеділок, 26 лютого 2007 14:45

Печінковий торт смажать, як налисники

34-річна киянка Лариса Юрченко вже десять років готує печінковий торт. Мороки багато, але кращої закуски годі шукати, впевнена жінка.

Для торта перекручує сиру печінку на м"ясорубці. Вбиває яйця, додає вершкове масло та олію, солить. Суміш збиває міксером. Потім вливає в миску півлітра молока й ретельно вимішує масу.

— Тісто має вийти рідке. Тоді смажитиметься легко, як налисники. Змащую сковороду олією й випікаю тоненькі млинці, — пояснює Юрченко.

Готові коржі треба змазати майонезом. Для гостроти можна роздавити головку часнику. Страва смакуватиме краще, якщо трохи постоїть.





Що потрібно:

300 г печінки, 1 ст. л вершкового масла, 2 яєць, 2 ст. л соняшникової олії, 0, 5 л молока, 1 пачка майонезу, головка часнику

Зараз ви читаєте новину «Печінковий торт смажать, як налисники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі