— Восени організм потребує поживної їжі, — каже 28-річна Анна Кіюн зі Львова. — Урізноманітнила раціон салатом із печінки та руколи. Готую за півгодини.
160 г печериць нарізує тонкими пластинами.
— Обсмажую печериці в оливковій олії до золотавого кольору. Солю та додаю 70 грамів гірчиці в зернах. Вливаю чайну ложку бальзамічного оцту й столову — соєвого соусу.
Усе перемішує і знімає з вогню.
— Нарізую кубиками півкілограма курячої печінки, очищеної від прожилок. Викладаю на розігріту сковорідку з оливковою олією та обсмажую 3-4 хвилини. Додаю обсмажені гриби, перемішую, знімаю з плити.
Пучок руколи миє й обсушує.
— Розкладаю руколу на широке блюдо. Поверх — підсмажену печінку й гриби. Поливаю все соусом, який утворився під час смаження. Посипаю ложкою кунжуту. За потреби ще вливаю соєвий соус. Салат подаю теплим, — каже Анна Кіюн.
Коментарі