Ексклюзиви
Понеділок, 21 жовтня 2019 05:50

Печінковий салат заправляють соєвим соусом

— Восени організм потребує поживної їжі, — каже 28-річна Анна Кіюн зі Львова. — Урізноманітнила раціон салатом із печінки та руколи. Готую за півгодини.

160 г печериць нарізує тонкими пластинами.

— Обсмажую печериці в ­оливковій олії до золотавого кольору. Солю та додаю 70 грамів гірчиці в зернах. Вливаю чайну ложку бальзамічного оцту й столову — соєвого соусу.

Усе перемішує і знімає з вогню.

— Нарізую кубиками півкілограма курячої печінки, очищеної від прожилок. Викладаю на розігріту сковорідку з оливковою олією та обсмажую 3-4 хвилини. Додаю обсмажені гриби, перемішую, знімаю з плити.

Пучок руколи миє й обсушує.

— Розкладаю руколу на широке блюдо. Поверх — підсмажену печінку й гриби. Поливаю все соусом, який утворився під час смаження. Посипаю ложкою кунжуту. За потреби ще вливаю соєвий соус. Салат подаю теплим, — каже Анна Кіюн.

Зараз ви читаєте новину «Печінковий салат заправляють соєвим соусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 890
Голосування Андрій Шевченко залишить збірну України після Євро-2020?
  • 1) так, разом з італійськими помічниками перейде до "Мілана"
  • 2) ні, захоче зіграти як тренер на Кубку світу-2022
Переглянути
Погода