Киянка Ольга Колесова, 51 рік, із Нивок, розказує, що її чоловік із донькою люблять салат із консервованими ананасами. Жінка зізнається, що не дуже полюбляє готувати. Але цей рецепт — легкий.
— Я готую страви так, щоб у них було не більше чотирьох інгредієнтів, — розповідає Ольга. — Колись прочитала, що, коли більше, це шкідливо для шлунка.
Колесова знає два рецепти цього салату — звичайний і пісний. В останній додає ананаси і твердий сир, нарізані кубиками. А також маслини без кісточок і солодку консервовану кукурудзу. Заправляє будь-яким не надто жирним майонезом.
За іншим рецептом замість маслин кладе відварене куряче м"ясо, ковбасу або яйце. Кукурудзу, каже, можна замінити горошком.
— Ананас додає особливої пікантності, — запевняє Ольга Колесова.
Коментарі