Понеділок, 19 березня 2007 15:37

Ольга Колесова готує страви з чотирьох складників

Киянка Ольга Колесова, 51 рік, із Нивок, розказує, що її чоловік із донькою люблять салат із консервованими ананасами. Жінка зізнається, що не дуже полюбляє готувати. Але цей рецепт — легкий.

— Я готую страви так, щоб у них було не більше чотирьох інгредієнтів, — розповідає Ольга. — Колись прочитала, що, коли більше, це шкідливо для шлунка.

Колесова знає два рецепти цього салату — звичайний і пісний. В останній додає ананаси і твердий сир, нарізані кубиками. А також маслини без кісточок і солодку консервовану кукурудзу. Заправляє будь-яким не надто жирним майонезом.

За іншим рецептом замість маслин кладе відварене куряче м"ясо, ковбасу або яйце. Кукурудзу, каже, можна замінити горошком.

— Ананас додає особливої пікантності, — запевняє Ольга Колесова.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Колесова готує страви з чотирьох складників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі