Понеділок, 12 січня 2009 18:33

Мідії з креветками збризкують лимонним соком

— Мідії чи не найдешевші з морепродуктів, — ділиться киянка Ірина Юдицька. Вона купує у столичному маркеті "Дари моря" 200 г м"яса мідій. Кілограм їх коштує 27 грн. — Готуватиму салат із майонезом.

Розморожені мідії Ірина кидає в киплячу воду. За 2–3 хв. дістає й залишає охолоджуватися. Потім змішує їх із дрібно порізаними соленим огірком, цибулею і звареними вкруту яйцями. Салат заправляє майонезом, додає трохи томатного соусу, солить, перчить і вичавлює краплину гірчиці.

— Готовий салат викладаю на тарілку з листям салату і прикрашаю зеленню петрушки чи кропу.

Каже, мідії смачні з креветками. Спочатку морепродукти відварює і  збризкує лимонним соком. Додає подрібнені яйця, маринований огірок і перемішує з майонезом.

— Можна додати картоплі, маринованого горошку чи кукурудзи — і вийде морський олів"є.

Зараз ви читаєте новину «Мідії з креветками збризкують лимонним соком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода