Середа, 09 липня 2008 18:04

Манні оладки готують зі збитими білками

Киянка Олександра Моргуліна, 35 років, смажить оладки з манної каші. Їх люблять діти.

— Діти всю не доїдають, то не викидати ж, — каже Моргуліна. У жінки підростає дві доньки — Марія та Софія, восьми й чотирьох років.

Манну кашу Олександра варить на молоці. Якщо залишається після сніданку, ввечері не підігріває її. У холодну додає яєчні жовтки, сіль, цукор і ретельно перемішує. Далі обережно вводить збиті в піну білки та смажить на пательні. На оладки бере 3–5 яєць.

— Оладки виходять пухкими та смачними. Мої дівчатка їдять їх наввипередки, — продовжує. — І ще одна порада: не жалійте яєць.

Зараз ви читаєте новину «Манні оладки готують зі збитими білками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода