Ексклюзиви
Пʼятниця, 30 березня 2012 05:00

Малосольний буряк їдять наступного дня

— Насадила буряків півгороду, вродили чималі. Роблю з них смачні салати, вінегрет. Додаю варений буряк до кислої капусти, — розповідає вінничанка 58-річна Віра Мельничук. — Донька Марина робить буряк по-корейському. Для мене він загострий, болить підшлункова.

На свій смак робить малосольний салат. Такий готовий за добу.

— Натираю буряк, як на корейський, соломкою. Солю, видушую сік лимона. Перемішую і пробую. Якщо дуже кислий, додаю кип'яченої води. А ні, то ще лимонного соку. Трохи часнику видушую, щоб запах був. І червоного перцю дрібку, для смаку. Все перемішую, товчу щільно в банку — і в холодильник.

Зараз ви читаєте новину «Малосольний буряк їдять наступного дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі