Ексклюзиви
Четвер, 26 квітня 2007 19:13

Лимони посипають розчинною кавою з цукром

Автор: фото: УКРІНФОРМ
  На підприємстві ”Зелений гай” у місті Вознесенськ Миколаївської області розливають 20 видів вин та 6 видів коньяків. Зокрема там виготовляють коньяк під торговими марками ”Гетьман” та ”Гринвіч”
На підприємстві ”Зелений гай” у місті Вознесенськ Миколаївської області розливають 20 видів вин та 6 видів коньяків. Зокрема там виготовляють коньяк під торговими марками ”Гетьман” та ”Гринвіч”

40-річна киянка Ірина Синиця на закуску до коньяку подає лимони по-середземноморськи. Рецепт привезла з Греції, там сім"я відпочивала минулого літа.

— У ресторанчику, де ми вечеряли, подали їхню фірмову закуску до коньяку, — згадує жінка. — Жовті кружечки посипані чимось біло-коричневим.

Лимони посипають розчинною кавою з цукром. Бармен пояснив, що кава бадьорить і людина довше не п"яніє.

— На смак така закуска, як мармелад. Кислоти зовсім не відчувається, — каже Ірина. — Дуже смачно закушувати нею коньяк. Та й діти люблять такі лимони. Роблю два підноси, щоб усім вистачило.

Зараз ви читаєте новину «Лимони посипають розчинною кавою з цукром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода