Ексклюзиви
четвер, 06 серпня 2009 16:43

Лікером із білого вина заправляють салати

— Французький лікер із білого вина навчила готувати свекруха, — ділиться киянка Наталія Панасюк, 44 роки. — Галина Павлівна цей лікер називає універсальним. Його і так можна пити, заправляти ним салати чи просякувати коржі для тістечок.

Зауважує, що для лікеру можна взяти апельсин чи лимон. Із цитруса Наталія знімає шкірку і додає в каструлю до півлітра білого вина, кидає дві столові ложки цукру.

— Лікер має уваритися вдвічі, тоді він буде ароматнішим і густуватим.

Зберігає лікер у щільно закритій пляшці.

Зараз ви читаєте новину «Лікером із білого вина заправляють салати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути