Ексклюзиви
пʼятниця, 17 грудня 2010 05:30

Лаваш із родзинками подають гарячим

— Якось прийшли до мене на чай подруги. З тих продуктів, що були в хаті, приготувала закуску. Я часто для рідних роблю шаурму, то мала в запасі кілька листків лаваша. Гостям сподобався мій рецепт, — розказує 26-річна Інна Горобець з Умані. Вона зробила для подруг млинці. Для цього взяла чотири листи лаваша, два яйця, домашній сир, запарені в гарячій воді родзинки.

— Сир розтерла з цукром та вершковим маслом, додала родзинки. Лаваш порізала на невеликі прямокутники. В них загорнула творожну начинку. Далі блендером змішала яйця. Кожен млинець з обох сторін змазала яйцем та обсмажила на сковорідці. На все витратила хвилин 15, а вийшло дуже смачно. Подавала гарячими зі сметаною. У такі млинці можна загортати грибну, м'ясну начинку чи твердий сир із кропом.

Зараз ви читаєте новину «Лаваш із родзинками подають гарячим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути