— Якось прийшли до мене на чай подруги. З тих продуктів, що були в хаті, приготувала закуску. Я часто для рідних роблю шаурму, то мала в запасі кілька листків лаваша. Гостям сподобався мій рецепт, — розказує 26-річна Інна Горобець з Умані. Вона зробила для подруг млинці. Для цього взяла чотири листи лаваша, два яйця, домашній сир, запарені в гарячій воді родзинки.
— Сир розтерла з цукром та вершковим маслом, додала родзинки. Лаваш порізала на невеликі прямокутники. В них загорнула творожну начинку. Далі блендером змішала яйця. Кожен млинець з обох сторін змазала яйцем та обсмажила на сковорідці. На все витратила хвилин 15, а вийшло дуже смачно. Подавала гарячими зі сметаною. У такі млинці можна загортати грибну, м'ясну начинку чи твердий сир із кропом.
Коментарі