Ексклюзиви
Пʼятниця, 17 грудня 2010 05:30

Лаваш із родзинками подають гарячим

— Якось прийшли до мене на чай подруги. З тих продуктів, що були в хаті, приготувала закуску. Я часто для рідних роблю шаурму, то мала в запасі кілька листків лаваша. Гостям сподобався мій рецепт, — розказує 26-річна Інна Горобець з Умані. Вона зробила для подруг млинці. Для цього взяла чотири листи лаваша, два яйця, домашній сир, запарені в гарячій воді родзинки.

— Сир розтерла з цукром та вершковим маслом, додала родзинки. Лаваш порізала на невеликі прямокутники. В них загорнула творожну начинку. Далі блендером змішала яйця. Кожен млинець з обох сторін змазала яйцем та обсмажила на сковорідці. На все витратила хвилин 15, а вийшло дуже смачно. Подавала гарячими зі сметаною. У такі млинці можна загортати грибну, м'ясну начинку чи твердий сир із кропом.

Зараз ви читаєте новину «Лаваш із родзинками подають гарячим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 888
Голосування Андрій Шевченко залишить збірну України після Євро-2020?
  • 1) так, разом з італійськими помічниками перейде до "Мілана"
  • 2) ні, захоче зіграти як тренер на Кубку світу-2022
Переглянути
Погода