четвер, 13 грудня 2007 15:49

Квасоля з дрібкою соди вариться швидше

Киянка Лариса Весела, 31 рік, на вечерю часто готує салат із квасолі. У холодильнику він може стояти два-три дні.

— Квасолю замочую зранку, перед роботою, — розповідає рецепт Лариса. — Гарячої води вона не любить, тому заливаю холодною. Квасоля не "морщиться" й за кілька годин стає м"якою.

Замочені боби швидко варяться. Час від часу киянка доливає в каструлю холодну воду, тоді квасоля буде готовою ще раніше. Дрібка соди теж пришвидшує варіння.

До звареної квасолі Весела додає засмажку на олії з цибулі та моркви. Дає охолонути й заправляє майонезом.

Зараз ви читаєте новину «Квасоля з дрібкою соди вариться швидше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути