У Києві презентували нову торгову марку "Ель натур". Компанія "Технологічні ініціативи" виготовлятиме продукти харчування, яких досі не було в Україні.
— У нас є готові продукти — ковбаси й паштети. А також напівфабрикати — бургери, котлети, нагетси, пельмені, равіолі та сосиски, — розповідає директор із маркетингу компанії Сергій Костерний, 36 років.
Ковбаса й сосиски на вигляд і на смак схожі на м"ясні. Але в цих виробах нема м"яса. Вони зроблені з рослинних білків, які містяться у грибах, бобах та злаках — рисі, пшениці, гречці, житі. Ці білки вилучають за спеціальною технологією.
Новинки найближчим часом з"являться у столичних ресторанах. А в середині літа — у супермаркетах. Уся продукція коштуватиме дорожче за м"ясо — 50–70 грн за кілограм.
"Ель натур", кажуть виробники, їжа для здорового способу життя. Її виготовлятимуть у селі Здорівка Васильківського району на Київщині.
Коментарі