Ексклюзиви
Четвер, 26 квітня 2007 19:12

Ковбаса без м"яса коштуватиме 70 гривень

У Києві презентували нову торгову марку "Ель натур". Компанія "Технологічні ініціативи" виготовлятиме продукти харчування, яких досі не було в Україні.

— У нас є готові продукти — ковбаси й паштети. А також напівфабрикати — бургери, котлети, нагетси, пельмені, равіолі та сосиски, — розповідає директор із маркетингу компанії Сергій Костерний, 36 років.

Ковбаса й сосиски на вигляд і на смак схожі на м"ясні. Але в цих виробах нема м"яса. Вони зроблені з рослинних білків, які містяться у грибах, бобах та злаках — рисі, пшениці, гречці, житі. Ці білки вилучають за спеціальною технологією.

Новинки найближчим часом з"являться у столичних ресторанах. А в середині літа — у супермаркетах. Уся продукція коштуватиме дорожче за м"ясо — 50–70 грн за кілограм.

"Ель натур", кажуть виробники, їжа для здорового способу життя. Її виготовлятимуть у селі Здорівка Васильківського району на Київщині.

Зараз ви читаєте новину «Ковбаса без м"яса коштуватиме 70 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1318
Голосування Хто нині найкращий футбольний тренер світу?
  • 1) Хосеп Гвардіола
  • 2) Юрген Клопп
  • 3) Максиміліано Аллегрі
  • 4) Дієго Сімеоне
  • 5) Дідьє Дешам
Переглянути
Погода